Εταιρία

Το pigy.gr είναι το ιδανικό site για τους λάτρεις των ηλεκτρονικών αγορών που αναζητούν πρωτοποριακές, ποιοτικές και οικονομικές λύσεις.

Η εταιρία μας ξεκίνησε να δραστηριοποιείται το 2021 με έδρα τη Θεσσαλονίκη, έχοντας ως πρωταρχικό στόχο την άμεση εξυπηρέτηση και την ικανοποίηση του πελατών που μας επιλέγουν.

Οι ανταγωνιστικές τιμές των προϊόντων, η εγγύηση τους, η μοναδική ποιότητα τους και η εμπιστοσύνη των πελατών, μας δίνουν την δύναμη να συνεχίζουμε να παρέχουμε ποιότητα και εξυπηρέτηση με αγάπη και εκτίμηση προς το πρόσωπο των πελατών.

Σε εμάς, το κάθε ευρώ μετράει…

Η εταιρεία μας εδρεύει στην Θεσσαλονίκη με έδρα την οδό Σανταρόζα 8, ΤΚ. 56427, ΑΦΜ 143266143, ΔΟΥ Α΄Θεσσαλονίκης, τηλέφωνο επικοινωνίας 2310 517998 και e-mail: [email protected] Το κύριο αντικείμενο της εταιρείας μας είναι το διαδικτυακό εμπόριο. Η εταιρεία μας έχει το δικαίωμα να τροποποιεί μονομερώς και να ανανεώνει τους κατωτέρω όρους και τις προϋποθέσεις των συναλλαγών που γίνονται μέσα από το ηλεκτρονικό του κατάστημα, ανάλογα με τις ανάγκες του και τα συναλλακτικά ήθη. Αναλαμβάνει την υποχρέωση να ενημερώνει τους επισκέπτες για τυχόν τροποποιήσεις καθώς και για οποιαδήποτε αλλαγή, μέσα από την ιστοσελίδα του ηλεκτρονικού του καταστήματος. Διευκρινίζεται ότι η αλλαγή όρων δεν περιλαμβάνει τις παραγγελίες οι οποίες έχουν πραγματοποιηθεί, χωρίς την προηγούμενη αποδοχή από τον ενδιαφερόμενο.

0

Καλάθι

0

My cart(0)

Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.